there was no life without hope

Jul 28, 2016

I'm sick to-day

Dah lama rasanya tuhan tak bagi sakit. Bila datang sakit bukan main kepalang nak menahan peritnya ya Allah. Sedarlah manusia, masih ada yang menyanyangimu dan mengasihimu. Sakit itu pengubat dosa, berterima kasihlah kepasda Tuhan kerana ingin memberi ujian. Tuhan itu masih mengasihimu. 💘💘💘

Wuahuuuu tak sangka terbaku pulak hehe. Hujung minggu nak balik Johor tak sabar rasanya, walaupun tinggal esok aje. Esok je k tapi datang pulak sakit tak semena-mena. Tak apa ini penghapus dosa kau jah. Kita ni tak sabar rasanya nak jumpa parents huehue rasa cm dah lama sangat klinikal. Semoga urusan mak dan ayah sebagai tetamu- Mu ya Allah dipermudahkan. Amin ya rabbal alamin.
Siapa je taknak jadi tetamu yang menciptakan kita. Siapa kata tak mahu. Tapi tu la tak sampai sampai lagi duit akaun ni nak pergi. Cheq tak cukup duit lagi.

Eh jgn suka sgt bukan terus dapat cuti balik ni, next week (final week) nak kena pergi clinical. Uhh penatnya tohan je tau ya ampun. Lepas pergi clinical no more holidays for you, azizah! Kelas berderat till 8pm and the whole weeks jadi disaster ya ampun, and i even don't know pensyarah tu. Boleh ke nak datang lambat? Hehe of course you can't jah! Tapi manalah reti nak datang awal. Balik awal kita retilah.

Semester ni je, muka aku paling lambat and selalu lambat. Ha ha ha ha haaaaa who want to mad, lepas tu duduk paling belakang caner lah masuk ilmu dalam kepala tu, sedor diri jah! 🙈🙈🙈

Oh leka duk taip petang-petang macam ni, eyy dah nak masuk maghrib. Ok gerak lu pape roger
-Salam maghrib-

No comments:

Post a Comment