there was no life without hope

Jul 24, 2016

Baru update Syawal 2016

raya tahun ni aku je ceruk kaler out 
Selamat Hari Raya semua pembaca keh! Ada ke yang baca kalau engko bertahun tak update jah. Ush kita malu πŸ™ˆ. Tahun 2016 ni raya hambariah sangat awak. Sebab apa tau, sebab kita balik rumah paling lewat with no preparation at all nak raya. Kau penat tau nyah nak pilih colour sedondon last minute. Almaklumlah, colour dah sedondon, saiz tak ada pula. Saiz ada, colour out of service bro. Sudahnya di pagi Syawal, aku ceruk out colour. Tak apa janji dapat raya dengan family pun aku ah bersyukur sangat bukan apa sedih jugalah bila dah nak raya paper final berderet tunggu turn nak aku jawab diaorg. Nah hambik kau macam nak bertumbuk hakak menjawab kertas-kertas doktor-doktor buat soalan πŸ‘ŠπŸ½. Habis final je taraaaa i'm at home πŸŽ‰πŸŽ†. Kita harap apa yang kita jawab membuahkan hasil yang baik dan semoga betul apa yang aku jawab walaupun hakikatnya susahnya ya tohan.

I am out from this game soon. Hopefully. Aiyoo banyak susah aiyooo aiyoo

Sampai je rumah, kita get ready to lay down on new bed. Best hehe oh btw memang tak disangkal lagi i am a daddy girl. Thanks ayah! Walaupun ayah tak baca blog kakak dan ayah selalu baca blog malaysiakini je. Tak apa kakak tak kisah. I am okay with that! 😘

But this year memang tak sempat nak beraya dengan kawan-kawan. Kamu semua so sorry. πŸ™πŸ½πŸ™πŸ½πŸ™πŸ½

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR & BATIN


Don't forget to review our ig :@adeevahijab93
Ayuh beli shawl yang betul-betul 2meter. Kami tak tipu panjang betul 2meter & sangat selesa.

No comments:

Post a Comment